Termeni și condiții

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții. Vizitarea în continuare a acestui site presupune acceptarea integrală a acestor termeni și condiții de utilizare a site-ului.

Conținutul site-ului

www.spitalpremiere.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Spitalului Première. Toate materialele (incluzând, fără limitări, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile și design-ul) conținute de acest site sunt protejate de legile dreptului de autor și nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al Spitalului Première. Este interzisă modificarea conținutului acestor pagini, precum și copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creații derivate din orice informație sau serviciu obținut de pe sau prin intermediul site-ului

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Spitalul Première prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin CI, bilete de trimitere, pașaport, în scopul prestării serviciilor de sănătate. Datele vor fi dezvăluite CAS Timiș, CASAOPSNAJ, CASMTCT, altor firme de asigurări cu care compania noastră are contract. Pe viitor, aceste date ne permit să vă ținem la curent cu activitatea noastră. În cazul în care nu doriți acest lucru, conform legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitare acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă datată și semnată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (București, str. Olari nr. 32, sector 2, cod poștal 024057, telefon 021 252 55 99, fax 021 252 57 57).

Câmpurile: nume, prenume, nr. de telefon şi adresă de email sunt necesare pentru a vă putea contacta ulterior, prin email sau telefonic. Alte date personale pot fi solicitate pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor noştri. Fiecare înregistrare contorizată de sistem are rol statistic şi nu va fi facută niciodată publică într-un mod în care să permită unor terţi să vă identifice. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Confidenţialitatea datelor personale

Furnizorul garantează că datele cu caracter personal nu vor fi închiriate, înstrăinate sau vândute unor terţi fără acordul dumneavoastră în prealabil. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001, Spitalul Première (SC Materna Care SRL) fiind înregistrat ca operator de date cu caracter personal.

Securitatea datelor personale

Furnizorul foloseşte pentru stocarea datelor cu caracter personal serverele propri sau ale partenerilor. Pentru a preveni pierderea acidentală a datelor, arhive zilnice (backup-uri) sunt create şi păstrate securizat pentru minimum 6 luni în urmă. Toate echipamentele tehnice folosite de furnizor pentru furnizarea serviciului sunt securizate şi actualizate pentru a preîntâmpina intruziunile neautorizate.

PROGRAMĂRI

Vezi aici modalitățile prin care ne poți contacta →

TARIFE

Află aici detalii despre tarifele Spital Première →

SERVICII PROMOȚIONALE

Află aici detalii despre reduceri și pachete promoționale →

PLATA ÎN RATE

Achită serviciile medicale în rate fără dobândă →