Neonatologie – îngrijirea copilului nou-născut cu pasiune, dăruire și profesionalism

Linii de gardă permanente

În cadrul Secției de Neonatologie din Spitalul Première, asigurăm linii de gardă permanente prin medici primari și specialiști neonatologi, care au experiență vastă în activitatea de terapie intensivă neonatală. Asigurăm, de asemenea, şi acoperire completă cu ture de asistente specializate în îngrijirea nou-născutului prematur sau eutrofic.

Consilierea mamei

Echipa medicală asigură permanent preluarea nou–născutului de la sala de naştere, urgenţele neonatale, monitorizarea şi tratamentul nou-născuților, consilierea mamei şi suportul pentru îngrijirea nou-născutului eutrofic (aflat alături de mamă în rezervă), rooming-in și consilierea lactaţiei. Alături de acestea, echipă medicală asigură și îngrijirea şi monitorizarea evoluţiei prematurilor în perioada de recuperare sau în perioada de creştere.

Supraveghere constantă

Pentru nou-născuţi, există posibilitatea ca aceștia să rămână cu mamele în rezervă, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, unde se află sub atenta supraveghere a personalului medical din cadrul Spitalului Première.

Testare neonatologică

Toți copiii născuți în Spital Première pot fi testați conform celui mai eficient program de screening la nivel mondial. Screeningul neonatal pentru boli metabolice este unul dintre cele mai importante teste care trebuie efectuate tuturor nou-născuților. Acest test se realizează în cadrul spitalului nostru la un preț special, de 450 lei. Pentru mai multe detalii și informații despre importanța screeningului neonatal pentru boli metabolice, puteți accesa următorul link: Screening neonatal.

Echipa medicală

Șef Secție Dr. Daniela POPESCU – Medic Primar Neonatologie – Pediatrie
Dr. Claudia Ioana BORȚEA – Medic Primar Neonatologie/Pediatrie
Dr. Maria Roxana NEGRILOIU – Medic Primar Neonatologie/Pediatrie
Dr. Loredana Alina NEGRU – Medic Primar Neonatologie/Pediatrie
Dr. Dana ȘTIUBE – Medic Primar Neonatologie/Pediatrie

PROGRAMĂRI

Vezi aici modalitățile prin care ne poți contacta →

TARIFE

Află aici detalii despre tarifele Spital Première →

SERVICII PROMOȚIONALE

Află aici detalii despre reduceri și pachete promoționale →

PLATA ÎN RATE

Achită serviciile medicale în rate fără dobândă →