Despre medicina internă

Medicina internă este ramura și specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul nechirurgical al afecțiunilor, în special cele ale organelor interne.
Specialiștii de medicină internă au competența de a rezolva probleme de diagnostic complex și de a monitoriza boli cronice severe și condiții de polipatologie. Specialiștii de medicină internă diagnostichează și tratează adulții cu afecțiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale.
De asemenea, este important de știut că prin medicina internă se furnizează pacienților și servicii de prevenție a bolii și de promovare a sănătății, toate acestea contribuind la medicina preventivă.

Când trebuie să vă adresați medicului și ce investigații se vor efectua

Medicina internă este specialitatea căreia trebuie să vă adresați atunci când apar semne și simptome care vă afectează calitatea vieții. Pe lângă acestea, vă recomandăm și un control periodic sau anual, pentru realizarea unui control general de rutină. Medicul internist va efectua un examen clinic complet și o serie de investigații de bază, care constau în analize de laborator (analize ce pot depista disfuncții ale sistemului imunitar, ale ficatului, rinichilor, inimii, ale aparatului locomotor, glandelor endocrine, inflamații, infecții etc.). Alături de acestea, se realizează și investigații paraclinice, care au scopul de a identifica și trata leziuni la nivelul aparatelor: digestiv, cardiovascular, pulmonar și renal.

Servicii oferite în cadrul cabinetului de Medicină Internă al policlinicii Première

  • Consultație medicină internă
  • Interpretare EKG
  • Ecografie abdominală
  • Monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale (Holter) pentru diagnosticul precoce și tratamentul adecvat al hipertensiunii arteriale

Echipa medicală

Dr. Dana BÂIBÂȚĂ – Medic Primar Medicină Internă
Dr. Laura CRĂCIUN – Medic Primar – Medicină Internă
Dr. Tiberiu DRAGOMIR – Medic Primar – Medicină Internă
Dr. Adina MORGOVAN – Medic Specialist – Medicină Internă
Dr. Adriana TUDORA – Medic Primar Gastroeterologie – Medicină Internă

PROGRAMĂRI

Vezi aici modalitățile prin care ne poți contacta →

TARIFE

Află aici detalii despre tarifele Spital Première →

SERVICII PROMOȚIONALE

Află aici detalii despre reduceri și pachete promoționale →

PLATA ÎN RATE

Achită serviciile medicale în rate fără dobândă →