Ginecologie – peste 80% intervenții chirurgicale ginecologice pe cale minim invazivă

În cadrul Departamentului de Ginecologierealizăm toată gama de intervenţii chirurgicale ginecologice, majoritatea efectuate laparoscopic, prin chirurgie microinvazivă. Astfel, prin tehnici speciale, pacienta se recuperează mult mai repede, perioada de spitalizare şi de vindecare fiind mult mai scurtă.

Departamentul de Ginecologie tratează toată patologia ginecologică existentă, clasificată în:

  • Patologia colului
  • Contracepție definitivă
  • Fibromul și sângerările uterine
  • Mase anexiale
  • Durerea pelviană și endometrioza
  • Oncologia ginecologică
  • Incontinența urinară
  • Tulburări de statică pelviană

În Spitalul Première se realizează toată gama de intervenții, unele foarte complexe, care aparțin celor mai solicitante domenii (Chirurgia Cancerului și Chirurgia Endometriozei) sau unor domenii de graniță, cum ar fi Uroginecologia și Chirurgia Estetică Genitală.

În cadrul departamentului Ginecologie funcționează singurul Centru de Chirurgia Endometriozei din țară.

Intervențiile sunt realizate de o echipă de chirurgi specializați în tehnicile minim invazive, care beneficiază de o dotare de excepție si care se pot mândri cu multiple premiere locale și naționale.

Prevenim cancerul de col uterin prin colposcopie.

Colposcopia este investigația pe care o recomandăm pentru a detecta schimbări la nivelul colului uterin, schimbări care indică sau nu prezența celulelor precanceroase. Echipa noastră este instruită după norme internaționale, iar colposcopul pe care îl utilizăm reduce durerea și timpul de examinare. Află când și de ce este recomandată această investigație – colposcopie

Efectuăm testul BRCA pentru evaluarea riscului de cancer ereditar de sân și ovar

Efectuăm testarea genetică pentru evaluarea riscului de cancer ereditar de sân și ovar, ca modalitate de prevenție. Prin acest test, puteți înțelege care este riscul genetic pentru propria persoană sau pentru familie privind cele mai frecvente tipuri de cancer ereditar. Iată când și de ce este recomandat acest test – testul BRCA

PROGRAMĂRI

Vezi aici modalitățile prin care ne poți contacta →

TARIFE

Află aici detalii despre tarifele Spital Première →

SERVICII PROMOȚIONALE

Află aici detalii despre reduceri și pachete promoționale →

PLATA ÎN RATE

Achită serviciile medicale în rate fără dobândă →