Obstetrică – mii de nașteri fericite în fiecare an

Departamentul de Obstetrică a fost astfel gândit încât să poată asigura, împreună cu departamentul de Neonatologie și cel de Anestezie, siguranța maximă a actului medical, inclusiv pentru sarcinile cu risc obstetrical:

  • nașteri premature
  • sarcini multiple
  • gravide cu patologie asociată

Pentru o bună desfășurare a activității, având în vedere că obstetrica presupune în orice moment o eventuală urgență, departamentul de Obstetrică este organizat cu linii de gardă care asigură permanența atât pentru nașteri, cât și pentru Neonatologie și respectiv Anestezie.

Mămicile care nasc în Spitalul Première sunt cazate în condiții de lux (rezerve aclimatizate cu unul sau două paturi) și îngrijite atent de personalul nostru, bucurându-se de toată atenția necesară și beneficiind de sistemul rooming-in, în care copilașii sunt lăsați la mame cât mai mult cu putință.

Pentru o cât mai atentă îngrijire a proaspetelor mămici, am mobilizat 3 linii de asistente concomitent, astfel încât fiecare mămică să se bucure de toată atenția necesară. De asemenea, un medic neonatolog stă oricând la programul de zi la dispoziția mămicilor, pentru a le oferi informații și ajutor în ceea ce privește alăptarea, spitalul fiind un promotor al alimentației la sân.

Toate mămicile care nasc cu echipa noastră beneficiază de screening auditiv gratuit pentru micuții proaspăt aduși pe lume, acest serviciu fiind inclus în pachetul de naștere. Testarea auzului se realizează de către o echipă profesionistă și grijulie, cu aparatură de ultimă generație, fără ca nou-născutul să simtă vreun disconfort în timpul investigației. Află de ce este recomandată și cum realizăm această investigație – screening auditiv

Echipa medicală a Spitalului Première este specializată și în urmărirea sarcinii. Departamentul de Medicină Fetală, coordonat de domnul Dr. Dr. MUREȘAN Bogdan, este printre primele și puținele centre cu experiență din țară în proceduri terapeutice intrauterine în cazul unor anomalii fetale. În cadrul acestei specialități, echipa medicală se ocupă de diagnosticarea anomaliilor cromozomiale/ genetice ale fetusului (biopsie de vilozități coriale, amniocenteza etc.) și anomaliilor fetale congenitale (ecografie fetală diagnostică) și oferă consiliere onestă, bazată pe dovezi științifice, a gravidei/ cuplului în astfel de situații.
Citește mai mult – Medicină Fetală

PROGRAMĂRI

Vezi aici modalitățile prin care ne poți contacta →

TARIFE

Află aici detalii despre tarifele Spital Première →

SERVICII PROMOȚIONALE

Află aici detalii despre reduceri și pachete promoționale →

PLATA ÎN RATE

Achită serviciile medicale în rate fără dobândă →