Pregătiți să fim părinți! – Curs de educație prenatală

A fi părinte este una dintre cele mai mari și frumoase provocări ale vieții. A fi un părinte pregătit este una dintre cele mai importante misiuni pe care ni le putem asuma. Pentru că ne ajută să le acordăm micuților îngrijirea necesară chiar dinainte de a se naște și să le oferim toată atenția de care au nevoie chiar din prima zi a vieții lor.

Informațiile corecte, pertinente și profesioniste vă vor ajuta pe voi, ca viitori părinți, să decideți împreună cu echipa medicală felul în care se va naște copilul și să vă pregătiți riguros în ceea ce privește igiena sarcinii, nașterea, îngrijirile nou-născutului și alăptarea. De aceea, noi, echipa Spitalului Première, ne-am asumat misiunea să venim în sprijinul noului vostru rol, prin cursul de educație prenatală Pregătiți să fim părinți!

Scopul acestui curs este promovarea educației pentru sănătate pre și postnatală atât pentru mămici, cât și pentru tătici. De asemenea, pregătirea corectă a viitorilor părinți, în special a mamei, cu privire la comportamentul în sarcină, la naștere și după aceasta este încă una dintre țintele noastre. Echipa medicală care se va ocupa de susținerea acestui curs este una complexă, din ea făcând parte: medic obstetrician, moașă, medic ATI, medic neonatologie, consultant alăptare.

Cursul de educație prenatală Pregătiți să fim părinți! va cuprinde 5 module:
Modulul I – Informații despre sarcină și naștere, expuse de medicul obstetrician.
Modului II – Particularități ale nașterii, conduita în timpul travaliului, metode alternative de dirijare a travaliului, prezentate de moașă.
Modului III – Noțiuni despre analgezia epidurală în travaliu și anestezia la nașterea prin operația de Cezariană, prezentate de medicul ATI.
Modulul IV – Îngrijiri ale nou-născutului imediat după naștere și la domiciliu, prezentate de medicul neonatolog.
Modulul V – Alăptarea, noțiuni despre alăptarea naturală și igiena alăptării, prezentate de consultantul în alăptare.

Costuri și înscrieri:
Costul unui modul este de 50 lei, iar costul întregului curs este de 250 lei.
Gravidele care aleg să nască la Spitalul Première vor putea susține gratuit acest curs.
Tăticii vor beneficia la finele acestui curs de un atestat de absolvire, care le va servi la locul de muncă pentru obținerea concediului paternal.

Cursul are loc la Spital Première (Calea Aradului 113) și se desfășoară pe parcursul a 5 săptămâni – câte un modul în fiecare săptămână. Pentru mai multe detalii și înscrieri, contactați-ne la comercial@spitalpremiere.ro sau 0356 900

PROGRAMĂRI

Vezi aici modalitățile prin care ne poți contacta →

TARIFE

Află aici detalii despre tarifele Spital Première →

SERVICII PROMOȚIONALE

Află aici detalii despre reduceri și pachete promoționale →

PLATA ÎN RATE

Achită serviciile medicale în rate fără dobândă →