Neonatologie 2017-12-04T12:39:46+00:00

Neonatologie – îngrijirea copilului nou-născut cu pasiune, dăruire și profesionalism

Linii de gardă permanente

În cadrul Secţiei de Neonatologie asigurăm linii de gardă permanente, prin medici primari și specialiști neonatologi cu experiență în activitatea de terapie intensivă neonatală şi acoperire completă cu ture de asistente specializate în îngrijirea nou-născutului prematur sau eutrofic.

Consilierea mamei

Echipa medicală asigură permanent preluarea nou–născutului de la sala de naştere, urgenţele neonatale, monitorizarea şi tratamentul nou-născuților, consilierea mamei şi suportul pentru îngrijirea nou-născutului eutrofic (aflat alături de mamă în rezervă), rooming-in, consilierea lactaţiei, precum şi îngrijirea şi monitorizarea evoluţiei prematurilor în perioada de recuperare sau creştere.

Supraveghere constantă

Nou născuţii pot rămâne cu mamele în rezervă, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Testare neonatologică

Toți copiii născuți în Spital Première pot fi testați conform celui mai eficient program de screening la nivel mondial. Screeningul neonatal pentru boli metabolice este unul dintre cele mai importante teste care trebuie efectuate tuturor nou-născuților și care se realizează în cadrul spitalului nostru la un preț special, de 450 lei. Pentru mai multe detalii importanța acestui test, accesați: Screening neonatal.

Echipa medicală

Șef Secție Dr. Daniela POPESCU – Medic Primar Neonatologie – Pediatrie

Dr. Claudia Ioana BORȚEA – Medic Specialist Neonatologie – Pediatrie

Dr. Dana ȘTIUBE – Medic Primar Neonatologie – Pediatrie

Dr. Ecaterina Mariana NAGY – Medic Primar Neonatologie – Pediatrie

Dr. Roxana Maria NEGRILOIU – Medic Primar Neonatologie – Pediatrie

Dr. Loredana Alina NEGRU – Medic Specialist Neonatologie – Pediatrie

PROGRAMĂRI

Vezi aici modalitățile prin care ne poți contacta →

TARIFE

Află aici detalii despre tarifele Spital Première →

CENTRE DE EXCELENȚĂ

Vezi aici centrele de excelență Spital Première →