Prezentare

Aceast spital a fost creat cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene, misiunea noastră fiind de a creşte adresabilitatea în fiecare an. Momentan, către spitalul nostru, se adresează paciente din judeţele Timiş, Arad, Hunedoara, Caraş Severin, Mehedinţi şi Gorj.

Servicii medicale oferite sunt in specialităţile

 • Obstetrică
 • Ginecologie
 • Neonatologie
 • Anestezie şi terapie intensivă

 • Morfologie fetală
 • Chirurgie generala
 • Chirurgie ortopedică
 • Urologie


Condiţii de spitalizare


Spitalizarea se face în saloane de un pat sau două. În fiecare salon, pacienta va beneficia de mobiler modern, televizor LCD, serviciu de Nurse Call (supraveghere şi asistenţă medicală permanentă), aer condiţionat, grup sanitar propriu.

Deasemenea pacienta va avea toate produsele şi accesoriile de îngrijire şi de igienă personală necesare pe perioada internării.

Nou născuţii pot ramane cu mamele in salon (sistem rooming-in) sau pot sta in secţia de nou nascuţi sub atenta supraveghere a personalului medical din sectia de Neonatologie.

Aparatura


În cadrul Spitalului Première, investigaţiile şi intervenţiile chirurgicale se realizează cu o aparatura modernă şi cu mijloacele cele mai avansate de tratament.

Blocul operator


La maternitatea noastră femeile pot naşte natural sau prin cezariană. Blocul de naştere al maternitatii cuprinde:

 • Filtrul Blocului de Naştere;
 • Sala de Naştere cu dotarea necesară asigurării naşterii pe cale naturală;
 • Sălile de operaţie pentru naşterile prin cezariană, dotate corespunzator.


Sala de operaţii dedicată naşterilor prin cezariană beneficiază de condiţii de excepţie, la fel ca întregul bloc operator. În cadrul clinicii noastre se realizează intervenţii chirurgicale ginecologice, laparoscopice, astfel durata de timp a intervenţiei este scăzută, disconfortul pacientei fiind minim, iar durata de spitalizare şi durata recuperatorie fiind redusă, activitatea curentă a pacientei putând fi reluată în scurt timp.

Sala de travaliu


Destinată supravegherii materno fetale în perioada de dilataţie, aceasta are toată dotarea necesară unui travaliu care să se desfăşoare în deplină siguranţă atât pentru pacientă, cât şi pentru copil.

Chirurgie de Excelență


În cadrul Spitalului premier funcționează un departament de Chirurgie de Excelență, unde se realizează prin metode minim invazive toată gama de intervenții, de la intervenții simple la cele mai complexe. Se tratează astfel afecțiuni ce țin de ginecologie, urologie, chirurgie generală.

Departamentul Anestezie şi Terapie Intensivă


Departamentul de anestezie şi terapie intensivă are ca sferă de activitate îngrijirea şi tratamentul urgenţelor medicale şi/sau chirurgicale, deservind toate specialităţile clinicii.

Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă îşi desfăşoară activitatea sub conducerea Prof. Dr. Săndesc Dorel.

Medici de garda noiembrie 2017