Pachete nastere

 • Pachet de servicii medicale cu nastere
 • Pachet terapie intensiva neonatală

Pachet de naştere Servicii hoteliere* Servicii medicale ** Total
Servicii medicale cu nastere 900 lei 4500 lei 5400 lei

*Tariful este valabil pentru servicii hoteliere cu grad ridicat de confort pe durata spitalizării si cuprind 3 zile de spitalizare pentru nasterea prin operație cezariană sau nașterea naturală. La recomandarea exclusivă a medicului obstetricean sau neonatolog, atât mama, cât și copilul mai pot beneficia de o zi de spitalizare gratis.

**Pachetul ofera servicii si asistenta medicala de specialitate, atât pentru nou-nascut (inclusiv gemeni), cat si pentru proaspata mamica în regim de monitorizare și intervenție post externare în specialitatea OBSTETRICĂ, NEONATOLOGIE si ANESTEZIE TERAPIE INTENSIVA

În concret serviciile medicale prestate de spital includ:

 • Accesul permanent al pacientei in primele cinci luni dupa externare la a fi consultată de către medicul spitalului. Consultația medicului obstetrician dupa externare are drept scop verificarea refacerii fizice, a stării emoționale a Pacientei si este menită a răspunde la întrebările Pacientei.
 • La recomandarea medicului spitalului, trei zile de spitalizare cu grad ridicat de confort care include si medicatie de baza, ingrijirile din partea personalului medical al Spitalului și 3 mese/zi in primele cinci luni dupa externare;
 • Inițierea oricăror demersuri în concordanță cu protocoalele medicale în cazul apariției unei urgenţe medicale, de la momentul identificării acesteia de către medicul curant; desemnat de aceasta, fie de către serviciile medicale de urgenţă ale unei alte unități medicale specializate in primele cinci luni dupa externare.
 • 1 sedinta de training de ingrijire postpartum a mamei acordate de psihologul Clinicii;
 • 1 consultatie acordata de medicul neonatolog copilului in primele 30 de zile dupa externarea nou nascutului;
 • Consult efectuat după externare de catre medicul de terapie intensiva al Spitalului.

De aceste tarife beneficiaza pacientele care sunt asistate la nastere de catre medicii aflati in timpul programului de lucru sau in serviciul de gardă (vezi Lista Medici de Gardă).

Pacientele care doresc sa fie asistate de către un anumit medic, vor achita suplimentar onorariul medicului respectiv.
Tarifele afișate sunt valabile pentru pacientele asigurate si reprezintă servicii medicale care nu sunt acoperite de către asigurare.

Prețurile sunt valabile începand cu 01.08.2016


 • Pachetul de servicii medicale – RECUPERARE PONDERALĂ. Pacientul va beneficia de îngrijire supraveghere medicală și alimentație. Pretul pachetului este de 120 lei/zi.
 • Pachetul de servicii medicale – PERFUZIE ENDOVENOASA. Pacientul va beneficia de îngrijire, supraveghere medicală, de materialele sanitare necesare si de medicatia aferenta. Pretul pachetului este de 290 lei/zi.
 • Pachetul de servicii medicale – OXIGENOTERAPIE. Pacientul va beneficia de îngrijire, supraveghere medicală, de materialele sanitare necesare si de medicatia aferenta. Pachetul conține si Pachetul de servicii medicale – Perfuzie endovenoasa. Pretul pachetului este de 400 lei/zi.
 • Pachetul de servicii medicale – SUPORT RESPIRATOR. Pacientul va beneficia de îngrijire, supraveghere medicală, de materialele sanitare necesare si de medicatia aferenta. Pachetul conține si Pachetul de servicii medicale – Perfuzie endovenoasa. Pretul pachetului este de 600 lei/zi.
 • Tarife suplimentare: În cazul în care, pentru asigurarea tratamentului în condiţii de maximă siguranţă pentru viața, sănătatea și integritatea fătului/copilul nou născut, se impune administrarea de substanţe medicamentoase cum ar fi: surfactant, albumina umana, imunoglobulina, hepatect, antibioterapie, intralipid, la recomandarea medicului curant, prețul se va majora în mod corespunzător. Costurile suplimentare vor fi aduse la cunoștinţa Beneficiarului, până la data externării.


Medici de garda mai 2017