Obstetrica

Departamentul obstetrica numara 27 paturi si este coloana vertebrala a Spitalului Premiere.
Anual, nasc in cele mai bune conditii aproximativ 900 de paciente in Spitalul Premiere. Departamentul a fost astfel gandit incat sa poata asigura, impreuna cu departamentul de Neonatologie si cel de Anestezie, siguranta maxima a actului medical inclusiv pentru sarcinile cu risc obstetrical:

  • nasteri premature
  • sarcini multiple
  • gravide cu patologie asociata.


Pentru o buna desfasurare a activitatii, avand in vedere ca obstetrica presupune in orice moment o eventuala urgenta, departamentul de Obstetrica este organizat cu linii de garda care asigura permanenta atat pentru nasteri cat si pentru Neonatologie si respectiv Anestezie.

Mamicile care nasc in Spitalul Premiere sant cazate in conditii de lux (rezerve aclimatizate cu unul sau doua paturi), si ingrijite atent de personalul nostru, bucurandu-se de toata atentia necesara si beneficiind de sistemul rooming-in, in care copilasii sant lasati la mame cat mai mult cu putiinta.
Pentru o cat mai atenta ingrijire a proaspetelor mamici, am mobilizat 3 linii de asistente concomitent, astfel incat fiecare mamica sa se bucure de toata atentia necesara. Deasemena, un medic neonatolog sta oricand la programul de zi la dispozitia mamicilor pentru informatii si ajutor in ceea ce priveste alaptarea, spitalul fiind un promotor al alimentatiei la san.

Daca ar fi sa sumarizam, sa concentram crezul nostru intr-o singura afirmatie am putea spune: Medicina cu zambetul pe buze!

Medici de garda noiembrie 2017