Chirurgie ortopedica

In cadrul spitalului Premiere va oferim posibilitatea de a beneficia de un numar de interventii chirurgicale ortopedice oferite de echipa de chirurgi ortopezi a spitalului.

Chirurgie de excelenta a genunchiului

  • Artroscopia genunchiului: interventie chirurgicala minim invaziva ce permite accesul in articulatia genunchiului prin 2 incizii de 0,5 cm astfel intervenindu-se asupra meniscurilor, cartilajului articular precum si a celorlalte structuri articulare ale genunchiului
  • Ligamentoplastia artroscopica a genunchiului: repararea rupturilor de ligament incrucisat anterior ale genunchiului prin cele mai moderne metode terapeutice dovedite clinic din practica ortopedica mondiala
  • Endoprotezarea totala a genunchiului
  • Endoprotezarea unicompartimentala (partiala) a genunchiului
  • Osteotomii de corectie ale genunchiului
  • Instabilitati patelare (rotuliene)

Daca interventia chirurgicala de care aveti nevoie nu apare in lista de mai sus nu ezitati sa ne contactati pentru o evaluare personalizata.

Cand spunem chirurgie de excelenta spunem externare a doua zi dupa interventia chirurgicala pentru majoritatea tipurilor de interventii chirurgicale (artroscopii, ligamentoplastii, decompresii, etc…) .
Cand spunem chirurgie de excelenta durata de spitalizare de maxim 5-7 zile pentru endoprotezari, spunem nu cicatricilor necosmetice in zone anatomice expuse.
Cand spunem chirurgie de excelenta spunem nu imobilizarilor prelungite.

Medici de garda noiembrie 2017